Honor


Royal Mjau Athena

Dam: Thar Zelda Starlight of Royal Mjau    

Sire: Leopardettes Idefix 

Egen uppfödning 

Född :  2017 - 11- 16

PK-def: N/N genom föräldrar          PRA-b: normal

HCM- Scannad: Scannades normal 2018- 12-18, Scannades även normalt 2019 -12 -04

Parasit testad 2018-12-21 stora parasit testet hos SVA och inga parasiter påvisade. 

Parasit testad 2020-01-08 stora parasit testet hos SVA och inga parasiter påvisades. 

Athena har underbara typ, fått sina varma färger från pappa Idefix. Små öron och fint huvud. Spottar överallt, och vit mage som jag tror hon kommer få behålla som kommer från mamma Zelda och en underbar tjock svans. Hon har en underbar silkespäls men härliga kontraster.  Hon är en lugn tjej men utforskar gärna mycket och är väldigt nyfiken. Hon har vuxit upp nu till en underbar hona, med mycket bus, hon är den som lär sin dotter Asteria aka Asta att busa och hitta på hyss. Lika mycket som hon älskade att busa med mamma Zelda så älskar hon att busa med dottern Asteria. 

Athena bor nu hos Fodervärden Victoria som gör allt för att skämma bort denna donna. Asteria
Asteria

Royal Mjau Asteria

Dam: Royal Mjau Athena 

Sir: Leopartners Buster

Egen uppfödning

Född: 2018 - 03- 05

PK - def : n/n genom föräldrar PRA - b : normalt

HCM - scannad : Scannad Normal den 15 juli 2020

Parasit testad den 2020-07-27, stora parasit testet hos SVA och inga parasiter påvisade.

Blodgrupp; A

Asteria aka Asta är en underbar hona som är super nyfiken, lätt lärd och full av bus. Hon har den mest silkeslena pälsen, den är kort och fin. Mycket glitter som kommer från pappa Buster. Fint flöde på hennes spottar som jag tror kommer spricka upp till fina rosetter. Hon har fått fina mörka kontraster som även dom kommer från pappa Buster. Hon har en fin vit mage och ett härligt temperament. Hon älskar att bli klappad och kliad på huvudet.

Vi provade att ställa ut henne på Bengal föreningens Klubbmästerskap och där vann hon NOM och till slut också BIS ( Best in Show ) i sin grupp. Domaren var imponerad av henne och tyckte hon var riktigt fin. Det var en riktig kul erfarenhet och feedback för oss som uppfödare att vi gör ett bra jobb.

Ska bli kul att följa hennes utveckling.

ROYAL MJAU GHOST

Dam: Thar Moonflower of Royal Mjau 

Sir: Pallet Town Balmer Line 

Egen uppfödning

Född: 2019-11-22

PK - def: N/K PRA-b: normal

HCM - scannad : Ska Scannas när hon blir 1 år.

Parasit testad ; Ska testas innan parning.

Blodgrupp; A

Ghost är en härlig tjej som är nyfiken, busig och visar gärna vem som bestämmer. Hon var den enda honan i kullen av 4 så hon fick lära sig tidigt med 3 brorsor att inte bli överkörd.

 Hon är en Seal Mink och har super cool auqa färgade ögon. Massor av glitter i sin päls som kommer från mamma Mimi. Hon bor hos fodervärden Natalie med son, som skämmer bort henne så underbart. Hon ska om alla tester är okej paras till hösten. Hon ska HCM scannas, parasit testas och blodgrupperings testas mm. 

Men det är så kul att få uppdateringar och följa hennes utveckling.  Ser fram emot hennes framtida kullar om allt är bra med hennes tester.