Lång tid sedan hemsidan blivit uppdaterad

03.09.2019

Det har varit en tiden sedan som jag skrev något blogginlägg, men vi har haft fullt upp med både jobb, barn och uppfödning.

 Athena fick en kull på 4 st söta små prickisar. Det dök upp lite komplikationer under förlossningen,  Athena drog på sig en infektion och det blev kejsarsnitt pga det. Men ungarna var starka och det blev 3 snygga killar och en lite söt tjej som vi beslöt behålla hos oss.

Kullen denna gång fick Temat Grekisk Mytologi, vi tyckte det var lämpligt då mamma heter Athena.  Så killarna fick namnen Atlas, Apollo och Ares och The Keeper fick heta Asteria.

Asteria och hennes bröder är om bara några dagar 6 månader. Grattis till er små pälsklingar <3. Det ska bli spännande att följa Asteria, hon har pappa Busters snygga kontraster, fint flöde i sina spottar och den mest silkeslena pälsen jag stött på. Hon är väldigt lik mamma och jag tycker att hon fått dom fina dragen från båda sina föräldrar. Om vi tyckte mamma Athena var fullt ös på så är Asteria nog snäppet knasigare, busigare och envisare. Hon älskar att bada och vi tränar ofta på att vara ute med sele. Hon kan vara en riktig myspropp, ligger gärna och sover tillsammans, älskar att nafsa i makens tår, kommer och jamar när hon vill ha lite extra klappar och påpekar gärna att nu har ni inte gett mig tillräckligt med uppmärksamhet.  Hon vet vad hon vill ha och visar det gärna.

Den 22 sep så ska vi ställa ut henne på Klubbmästerskap i Bengalföreningen och det är med spänning jag väntar på detta, första gången för mig och första gången för Asteria, så kommer  hålla er uppdaterade om hur det går...