Lite uppdatering

03.01.2018

Då har det gått ett tag sen jag uppdaterade och det har varit mycket, men vi hoppas alla har haft en härlig Jul och ett Underbart Nytt år. 

Athena växer så det knakar, nyårsafton vägde hon 733 gram som 6 och en halv vecka gammal. Hon älskar att utforska, bita matte i tårna och busa med mamma Zelda. Hon går super fint på lådan och börjar utforska mat mer och mer. Hon har en super fin vit mage och en sån underbar personlighet. Älskar att leka med vippor och där kommer det massa fräsningar och morrningar vilket ser och låter så super gulligt. 

Vi har även börjat med våra planer för 2018 och det innebär en parning mellan Mimi och Leonordicbengals Lucky Luke. Mimi var på besök där i mellandagarna så vi får se om det tagit, Mimis löp var lite väl dämpad så här efter P-piller. Men Mimi och Lucky Luke verkade ha fattat tycke för varandra så vi hoppas att dom fått till det. Så nu är det väntan på Hallon på Mimi eller att hon börjar att löpa igen. Vi håller tummarna och uppdatering kommer när vi vet mer.