Mode kullen 7 veckor

09.01.2020
Kattungarna har hunnit bli 7 veckor imorgon och växer så det knakar 😻. Dom är så roliga och mysiga. Vi håller på med socialisering för fullt och dom är så duktiga.  

Nästa vecka är det dax för första vaccineringen och chippning. 

Vi har 3 stycken hanar tillgängliga, två som är lynx snö och en mink snö.

Dom två lynx heter Gant ( Rosa halsband ) Vans ( Lila halsband ) Mink hanen heter Boss.
Stolt mamma är Thar Moonflower of Royal Mjau aka Mimi och stolt Pappa är Pallet Town Balmer line aka Emery.
Mamma finns hemma hos oss, hon är den coolaste katten jag vet, lätt för det mesta och trygg i sig själv vilket hon för över till sina ungar
Dom är 6 veckor och är så fina, mysiga, busiga.
Gant är busig och älskar att leka och busa, Vans är den keligaste och mest chill av bröderna, han älskar att bli kliad och kelad med. Boss är minst i kullen men kan säga ifrån om bröderna eller syrran blir för jobbiga. (Syrran stannar hos oss.) Han gillar att hänga i famnen och inspekterar.
Dom är flyttklar till sportlovs veckan i slutet av februari och då kommer dom vara vaccinerade x 2, chippade, kastrerade, stamtavla, medföljer en kattunge paket med lite smått och gott i, en filt som luktar mamma och syskon.Dom kommer vara vana med barn och andra katter, kloklippning och allt som rör det dagliga livet.

Ni får gärna titta in på våran hemsida på Facebook där det läggs upp näst intill dagligen bilder och uppdateringar på busarna.

Har ni ett för evigt hem att erbjuda, så kontakta oss och berätta lite mer om er själva 😺.