Så vad har hänt här sen sist...

21.08.2018

Här har det varit full rulle, Athena har vuxit upp till en underbar snygg hona, hon är en av dom bengaler som det är non stop på. Hon är nyfiken på allt, men kan också vara lika feg hahaha. Hon älskar att vara i kylskåpet av någon anledning, hör hon att vi öppnar så försöker hon ta sig in och lägger sig på hyllan längst ner, hon får oss alltid att skratta denna underbara tjej, här hemma har hon fått smeknamnet Attis.

Mimi har det varit lite lurigare med, hon har inte riktigt kommit i gång med sina löp ordentligt och när vi trodde att hon löpte så var det mer små löp än det riktiga så det blev liksom aldrig några parningar när vi lämnade henne hos respektabla hanar. 

Men så smällde det till här i fredags och både jag och maken tittade på varandra och liksom " så här har hon inte brukar hon inte bete sig".... Och när det höll i sig på nätterna och dagarna och fortsatte under lördagen mer intensivt så fick hon komma till en snygg hane som heter Bengamigo Simba från Fairy Queen's. Och jag fått uppdatering att det går vilt till och full action. Så nu håller vi tummarna att detta verkligen ger resultat... Vi kommer hålla er uppdaterade, ni får gärna titta in på våran Facebook sida och bilder läggs upp regelbundet där och på våran Instagram sida.