Tidigare avelshonor

Honor

Thar Zelda Starlight of Royal Mjau

HCM- scannad normal: 20161003 PK-def: N/N genom föräldrar PRA-b: normal

Parasit testad 20171004 hos SVA, inga parasiter påvisade.

Våran avels hona kommer från Cattery of Thar och heter Thar Zelda Starlight of Royal Mjau men kallas för Zelda. Hon är en underbar hona som tidigare gett fina kullar. Hon har super len päls med fin rosetter, bärare av snöanlaget och vit mage och underbart temperament, och är i vår uppfattning byggd som den vilda asiatiska leopard katten, och hon är en underbar mamma.  Hon fick tyvärr komplikationer med sin förlossning med Athena, så enligt vad veterinären tyckte och för hennes bästa så blev det kastrering i och med kejsarsnittet. Men hon har återhämtat sig fint och mår super bra, uppfostrar Athena på bästa sätt. 


Thar Moonflower of Royal Mjau

Född: 2015 - 05 - 02

HCM - scannad normal: 20161230 och 20190704 

 PK - def: N/K PRA-b: normal

Parasit testad 20171024 och 20190702 hos SVA, inga parasiter påvisade.

Våran andra avels hona kommer också från Cattery of Thar och heter Thar Moonflower of Royal Mjau men kallas för Mimi. Hon är även hon en underbar hona som också gett fina kullar tidigare. Hon är halvsyster till Zelda och även hon har vit mage. Hon har en super cool personlighet och en sån lekfull anda. Hon har en super len päls, lite rödare i färgen med fina rosetter och mycket glitter.

Mimi har blivit pensionerad och flyttat uppåt i landet, nu bor hon som kastrat hos Anja med familj och har en kastrerad kille som kompis och hon stormtrivs.  

© 2017 Royal Mjau | Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!